İSTANBUL / BAĞCILAR - Bağcılar Akşemsettin Anadolu Lisesi

VELİ- ÖĞRETMEN GÖRÜŞMELERİNDE RANDEVU SİSTEMİNE GEÇİYORUZ

Ock

"DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ" PROJESİ PANO ÇALIŞMAMIZ, TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENLERİMİZ FATMA ALTINER VE NEDİM KILIÇ LİDERLİĞİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ İLE BİRLİKTE HAZIRLANDI.

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ TÖRENİMİZ OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kas

Okul Meclis seçimleri bugün her sınıftan iki temsilcinin yer aldığı toplantıda gizli oy açık sayım yöntemiyle gerçekleştirildi. Toplam 8 öğrencinin meclis üyeliğine seçildiği toplantıda 11/F sınıfından Aziz Deniz Turan adlı öğrencimiz de Okul Meclis Başkanı olarak seçildi.

Ekm

TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ, İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ CERRAHPAŞA TEKNİK BİLİMLER MYO, MAKİNE VE METAL TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ MAKİNE PROGRAMI ÖĞRETİM GÖREVLİSİ DR. HÜSEYİN YILDIZ HOCAMIZIN SUNUMU VE BAĞCILAR KAYMAKAMIMIZ SN. ABDULLAH UÇGUN VE BAĞCILAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ SN. MEHMET KOÇ VE ÖĞRETMEN İLE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ekm

Haz

MAYIS DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVLARI TAKVİMİ YAYINLANDI.

Haz

Veli, öğrenci ve öğretmen işbirliği ile yaptırmış olduğumuz konteyner kent kurulmuştur. Asrın felaketinde elini taşın altına koyarak her türlü yardımda bulunan tüm öğrenci, Veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ayrıca, Konteyner Kentimizin, yer teminini yaparak, alt yapısını (Zemin hazırlanması , elektrik bağlantısı, su bağlanması kanalizasyon sistem kurulması yol ve çevre düzenlenmesi) hazırlayan Bağcılar Belediyesine teşekkür ederiz .

Haz

"We Discover Our Values With Our Tales"

e twinning projesinin logosu belli oldu.

1541 kişinin katıldığı anket sonucunda okulumuz öğretmeni Yağmur Kethüdaoğlu Gonca'nın öğrencilerinin hazırladığı çalışma en yüksek oyu alarak proje logosu olarak seçildi.

Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Akşemsettin Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrenci ve öğretmenleri, TCG ANADOLU gemisini ziyaret ettiler.